CURREN : | |||
---|---|---|---|
GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 202 | Kütle ve Enerji Denklikleri D+U : (3+0), AKTS :4 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 202 | Kütle ve Enerji Denklikleri D+U : (3+0), AKTS :4 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 829 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 303 | Isı ve Kütle Aktarımı D+U : (3+0), AKTS :4 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 527 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 831 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 202 | Kütle ve Enerji Denklikleri D+U : (3+0), AKTS :4 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 831 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 527 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 826 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 917 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
EBB 404 | Öğretmenlik Uygulaması D+U : (1+8), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
FST 804 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 833 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 925 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :4 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 527 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 833 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 925 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) |
Contact
semanury@sakarya.edu.trSocial Accounts