| GÜNCEL DERSLER : | |||
|---|---|---|---|
| GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 202 | Kütle ve Enerji Denklikleri D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 202 | Kütle ve Enerji Denklikleri D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 829 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 303 | Isı ve Kütle Aktarımı D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 527 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 831 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 202 | Kütle ve Enerji Denklikleri D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 831 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 527 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 826 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 917 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| EBB 404 | Öğretmenlik Uygulaması D+U : (1+8), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| FST 804 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 833 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 925 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 527 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 833 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 925 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 514 | Nonthermal Food Processıng Technologıes D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 806 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 202 | Kütle ve Enerji Denklikleri D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 308 | Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler D+U : (3+1), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 925 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 209 | Tepkime Kinetiği D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 303 | Isı ve Kütle Aktarımı D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 527 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 829 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 919 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
İletişim
semanury@sakarya.edu.tr0264 295 5853
Sosyal Hesaplar